SKULPTURER – en spændende skulptur er en særegen signatur i dit hjem, og disse smukke bronzefigurer taler til ens sanser og hjerte ❤️

Der er en fin balance mellem det fine og rå i disse skulpturer. De er alle unika og de er lavet på ler, brosten, granit, træ, eller en særlig sten kunstneren har fundet i naturen.

Nogle er blankpolerede og andre mere rå i deres udseende.

Kunstneren Anne Mette kalder skulpturen med det lille menneske der sidder fast på stenen for LIVETS STEN, og denne symboliserer det at, livet til tider kan være op af bakke, at vi ikke må give slip, at vi skal hænge fast på klippen ☺️ den er meget smuk og findes i både ler og sten.

Kør musen henover billedet for at se prisen på skulpturen. Klik på billedet for at få det op i større størrelse (åbnes i facebook)

Jeg har kun et par enkelte krukker tilbage – en stor patineret hvidkalket krukke fra middelhavsområdet (som har været brugt til olivenolie for ca. 150 år siden) samt en lille meleret krukke.

Vil du høre til en skulptur, eller har du spørgsmål til mig, er du velkommen til at sende mig en e-mail med dine kontaktoplysninger – og så ringer eller skriver jeg tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Se øvrige produkter ved at vælge i produktmenuen i bjælken øverst oppe.

SKULPTURER – er en fantastisk gave til eventuelt rund fødselsdag, bryllup eller andre store begivenheder, hvor man har brug for en helt unik og særlig personlig gave.

Det er selvfølgelig også muligt at lave gavekort til galleriet.

Gratis video guide – lær at lave dit første lag

Forstå hvordan du bygger et maleri op step by step og lær her hvordan du laver en god start bund!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev med flere tips og tricks og modtag videoen i dag.

Tak for din tilmelding, du modtager snart velkomstmail med gratis video