Workshops

– lad mig hjælpe dig i gang med kunstmaling

Fra Kaos til Perfekt – til dig som er gået i stå i maleriet!

Måske er maleriet egentlig kommet godt i gang, og du har de farver du ønsker men udtrykket er fladt og kedeligt, eller måske har du fået lavet maleriet alt for vildt…

HER har du løsninger på hvordan du får dæmpet et udtryk der er for vildt uden at ødelægge dine detaljer og komposition. Eller får hjælp til hvordan du får givet maleriet mere liv og ”kaos i balance” uden at ødelægge detaljer du allerede har i maleriet.

Onlinekursus - lær at bygge et maleri op step by step

Kurset er for dig, som gerne vil lære at bygge et maleri op step by step, eller er godt igang og bare mangler inspiration.

Jeg guider dig igennem 7 video moduler, og viser dig hvordan du kommer fra hvid bund til det færdige resultat.

Du får vist alle mine teknikker, tips og tricks som hvordan du ligger bund, lag på lag, arbejder med kul og poscatusser, serigrafi, og laserende lag.

Næste kursus er 24 oktober kl 10-16 - er fuldt booket

Så er der sat nyt hold til august til det fysiske kursus i Galleriet laughing så meld dig til eller skriv dig på min venteliste hvis denne dato ikke passer dig.

Du skal selv medbringe en 2-3 lærred i mellemstørrelse ca. 80 x 80 eller mindre.  Maling, pensler og hvad du ellers bruger skal du selv medbringe. Jeg har spande til vand og staffeli til din brug.

Der vil være te/kaffe men frokost skal du selv tage med.

Jeg forbereder et lille lærred med spartelmasse så du lærer at male med struktur på dine malerier, og ellers viser jeg hvordan jeg starter et maleri op, og  efterfølgende hvordan jeg arbejder videre lag for lag.

Du får vist hvordan du arbejder med forskellige teknikker som, acryllic ink, laserende lag, lak i malingen, kul, poscatusser, serigrafi mm.

Du vil stå med ca 5-6 andre og jeg går selvfølgelig rundt hele tiden og hjælper med sparring osv.

BETAL FØRST NÅR DU HAR MODTAGET BEKRÆFTIGELSESMAIL FRA MIG.

På lager

DKK 1.199,00

“Tilmeld dig STRAKS – hvis du vil have undervisning, der rykker dig. Heidi fra Galleri Rattenborg er en super dygtig underviser, der virkelig kommer ud over kanten og får pustet liv i selv den mindste kunster-gnist! Der er nærmest garanti for at du står med et fantastisk maleri – malet af dig selv – efter gennemført kursus.”

Christina Jørgensen

“Tusind tak. Waw sikken et FANTASTISK kursus. Jeg er i gang med at se alle videoerne igennem for første gang. Du er vild god til at forklare hvad du gør, og dine tanker omkring det. Det er meget lærerigt. Tak fordi du laver sådan et lækkert kursus. Glæder mig til at komme i gang.”

Christina Palm

“Hej. Jeg er vildt forelsket i dine malerier, og har derfor købt online kurset, som jeg forventer at kunne lære en del af. Det er skønt du deler dit materialevalg herunder sammensætning af farverne, for det er noget jeg kan bruge – syntes ofte det er svært at få farverne til harmonere.”

Dorte Mollerup

“Super lækre malerier. Er ikke i gang endnu, men det er inspirerende at være på dit kursus. Du er god til at formidle videre så jeg nyder dine videoer. Det er også dejligt at du giver info angående materiale og forhandler.

Vivian Koch

Sådan foregår det

Du skal selv medbringe en 2-3 lærred i mellemstørrelse ca. 80 x 80 eller mindre.  Maling, pensler og hvad du ellers bruger skal du selv medbringe. Jeg har spande til vand og staffeli til din brug.

Der vil være te/kaffe men frokost skal du selv tage med.

Jeg forbereder et lille lærred med spartelmasse så du lærer at male med struktur på dine malerier, og ellers viser jeg hvordan jeg starter et maleri op, og  efterfølgende hvordan jeg arbejder videre lag for lag.

Du vil stå med en 4-5 andre og jeg går selvfølgelig rundt hele tiden og hjælper med sparring osv.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at komme med på et af mine malekurser så send mig en besked her

Det er vigtigt at du venter med betaling til du har modtaget en bekræftigelses mail på, at du er tilmeldt holdet. 

Betaling

Du kan betale direkte her på siden, ved at ligge kurset i kurven – der er både mulighed for bankoverførsel, betaling med dankort eller via mobilepay. Betalingen skal ske senest 4 uger før kursusdagen. Kurset koster 1199,00 kr. Du tilføjer kurset til kurven oppe under beskrivelsen.

Ved afbud senere end 10 dage før vil der kun blive refunderet halvdelen af beløbet, medmindre jeg kan afsætte pladsen til anden side.

Enkelttimer

Du kan også booke enkelttimer hos mig. Dette foregår enten torsdag, fredag eller lørdag, og efter dine ønsker.

Jeg kan vise dig hvordan du starter et maleri op, og hvordan du bygger maleriet op lag for lag. Det koster 650 kr. pr. time, og jeg vil anbefale dig minimum et par timer – tiden går meget hurtigt.

Det er underordnet om du er helt ny og aldrig har malet før, eller om du er godt igang men bare mangler lidt inspiration og sparring.

Gratis video guide – lær at lave dit første lag

Forstå hvordan du bygger et maleri op step by step og lær her hvordan du laver en god start bund!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev med flere tips og tricks og modtag videoen i dag.

Tak for din tilmelding, du modtager snart velkomstmail med gratis video