Workshops

– lad mig hjælpe dig i gang med kunstmaling

“Tilmeld dig STRAKS – hvis du vil have undervisning, der rykker dig. Heidi fra Galleri Rattenborg er en super dygtig underviser, der virkelig kommer ud over kanten og får pustet liv i selv den mindste kunster-gnist! Der er nærmest garanti for at du står med et fantastisk maleri – malet af dig selv – efter gennemført kursus.”

Christina Jørgensen

“Tusind tak. Waw sikken et FANTASTISK kursus. Jeg er i gang med at se alle videoerne igennem for første gang. Du er vild god til at forklare hvad du gør, og dine tanker omkring det. Det er meget lærerigt. Tak fordi du laver sådan et lækkert kursus. Glæder mig til at komme i gang.”

Christina Palm

“Hej. Jeg er vildt forelsket i dine malerier, og har derfor købt online kurset, som jeg forventer at kunne lære en del af. Det er skønt du deler dit materialevalg herunder sammensætning af farverne, for det er noget jeg kan bruge – syntes ofte det er svært at få farverne til harmonere.”

Dorte Mollerup

“Super lækre malerier. Er ikke i gang endnu, men det er inspirerende at være på dit kursus. Du er god til at formidle videre så jeg nyder dine videoer. Det er også dejligt at du giver info angående materiale og forhandler.

Vivian Koch

Onlinekursus - lær at bygge et maleri op step by step

Kurset er for dig, som gerne vil lære at bygge et maleri op step by step, eller er godt igang og bare mangler inspiration.

Jeg guider dig igennem 7 video moduler, og viser dig hvordan du kommer fra hvid bund til det færdige resultat.

Du får vist alle mine teknikker, tips og tricks som hvordan du ligger bund, lag på lag, arbejder med kul og poscatusser, serigrafi, og laserende lag.

Næste kursus er 26 Okt. kl 10-16

Så er der sat nyt hold til august til det fysiske kursus i Galleriet laughing så meld dig til eller skriv dig på min venteliste hvis denne dato ikke passer dig.

Du skal selv medbringe en 2-3 lærred i mellemstørrelse ca. 80 x 80 eller mindre.  Maling, pensler og hvad du ellers bruger skal du selv medbringe. Jeg har spande til vand og staffeli til din brug.

Der vil være te/kaffe men frokost skal du selv tage med.

Jeg forbereder et lille lærred med spartelmasse så du lærer at male med struktur på dine malerier, og ellers viser jeg hvordan jeg starter et maleri op, og  efterfølgende hvordan jeg arbejder videre lag for lag.

Du får vist hvordan du arbejder med forskellige teknikker som, acryllic ink, laserende lag, lak i malingen, kul, poscatusser, serigrafi mm.

Du vil stå med ca 5 andre og jeg går selvfølgelig rundt hele tiden og hjælper med sparring osv.

Pris for kurset er 1049,00 kr.

 

Malekursus hverdagsaftener - NÆSTE HOLD I JANUAR

Da jeg har haft en efterspørgsel på kurser hverdagsaftener har jeg besluttet at afholde aftenkursus sammen med kunstner Merete Lemvigh her i Galleriet.

Næste aftenhold med Merete og jeg vil blive i januar – jeg opdaterer datoen her såsnart den er på plads. Du kan altid skrive til mig hvis du vil på ventelisten.

Der vil være undervisning i maleteknikker og serigrafi, som på de normale kurser, men derudover vil Merete vise hvordan du laver collager, hvis dette har din interesse.

Du medbringer lærred, maling og pensler, og også gerne en ramme, hvis du vil prøve at lave collager.

Der er kaffe, te og masser af læring og inspiration, og vi garanterer nogle sjove aftener.

Holdet er både for begynder, og øvede.

Pris for begge dage er 1049,00 kr.

(kurset afholdes kun ved min. 4 tilmeldte)

 

 

 

Sådan foregår det

Du skal selv medbringe en 2-3 lærred i mellemstørrelse ca. 80 x 80 eller mindre.  Maling, pensler og hvad du ellers bruger skal du selv medbringe. Jeg har spande til vand og staffeli til din brug.

Der vil være te/kaffe men frokost skal du selv tage med.

Jeg forbereder et lille lærred med spartelmasse så du lærer at male med struktur på dine malerier, og ellers viser jeg hvordan jeg starter et maleri op, og  efterfølgende hvordan jeg arbejder videre lag for lag.

Du vil stå med en 4-5 andre og jeg går selvfølgelig rundt hele tiden og hjælper med sparring osv.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at komme med på et af mine malekurser så send mig en besked, eller kontakt mig på facebook – galleri rattenborg.

Betaling

Du overfører til min konto reg.nr. 3420 konto 0011725694 senest 3 uger før kursusdagen. Kurset koster 1049,00 kr. 

Ved afbud senere end 10 dage før vil der kun blive refunderet halvdelen af beløbet, medmindre jeg kan afsætte pladsen til anden side.

Enkelttimer

Du kan også booke enkelttimer hos mig. Dette foregår enten torsdag, fredag eller lørdag, og efter dine ønsker.

Jeg kan vise dig hvordan du starter et maleri op, og hvordan du bygger maleriet op lag for lag. Det koster 550,00 + moms  kr. pr. time, og jeg vil anbefale dig minimum et par timer – tiden går meget hurtigt.

Det er underordnet om du er helt ny og aldrig har malet før, eller om du er godt igang men bare mangler lidt inspiration og sparring.

Galleri Rattenborg

Søborg Hovedgade 151
2860 Søborg
info@gallerirattenborg.com

Laver også malerierne på bestilling, så kontakt mig endelig for en snak om mål, farver mm.

Galleriets åbningstider

Torsdag 11-16
Fredag 11-17
Lørdag 10-13

LØRDAG D. 12 OKT ER GALLERIET LUKKET PGA FERNISERING VED GALLERI AJ I HOLTE - KOM ENDELIG FORBI PÅ SOFIEVEJ 6 I HOLTE FRA 11-15

HUSK! du altid kan sende en besked og bede om et møde udenfor normal åbningstid.