Giclee kunsttryk “sunshine” 55×70

Giclee kunsttryk lavet med museum watercolor 310 g syrefrit papir – signeret og nummereret. Der er alene lavet 30 styk, for at bevare det eksklusive i hver serie. Der laves ikke genoptryk af nogle af mine kunsttryk.

Prisen er alene for trykket – skal du have det indrammet så kontakt mig, så sørger jeg for indramning og pris afhænger af dit valg af indramning og glas.

DKK 1.200,00 Incl. moms

På lager

Kategori:

Giclee kunsttryk af det originale maleri “sunshine” her med lille hvid kant omkring. Du kan købe trykket som det er alene, eller kontakte mig for en aftale om indramning. Hvis du vælger indramning kan det ikke sendes men skal afhentes i galleriet pga fare for glasset ødelægges under transporten.

Du kan vælge flere varianter – med og uden ekstra passepartout – med og uden art glas. Art Glas gør at glasset ikke reflekterer og farverne ses tyderligere.

Trykket er lavet med museum watercolor 310 g. syrefrit papir og er signeret og nummereret. Der er alene lavet 30 antal for at bevare det eksklusive i hver serie. Der laves ikke genoptryk af nogle af mine kunsttryk.

“sunshine” 55×70