HANDELSBETINGELSER

Når du handler hos Galleri Rattenborg kan du betale på følgende måde:

Kontooverførsel 3420 0011725694

Mobilepay 46063

Kort Dankort, Visa, Visa electron og mastercard.

Bemærk! Ved bankoverførsel sendes varen først når betalingen er registreret, hvilket kan forsinke forsendelse med 1-2 dage.
Ved kortbetaling trækkes der penge fra kortet, når varen afsendes.

Handel med sikkerhed

Når du handler hos Galleri Rattenborg  krypterer vi alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fragt

Der er fri fragt indenfor DK på alle kunsttryk og malerier – har du bestilt et Giclee i Art glas indramning koster fragten 450 kr. i DK ( det indrammende kunsttryk kan ikke afleveres til almindelig pakkeshop/central og fordyrer derfor transporten ) 

Skulpturer  –  det er ikke alle skulpturer der kan fragtes, af fare for at skulptur går i stykker under transporten – dem som kan sendes har ikke fast fragtpris da det afhænger af vægt – du kan se fragtpris under den pågældende skulptur i menu skulpturer. Afhentning i galleriet er gratis, og der er ingen ekspeditionsgebyr.

Varen ekspederes som regel indenfor 1-2 dage og fragtes med GLS til modtagers adresse. Du vil blive kontaktet for et leveringstidspunkt.

Rettidig levering afhænger af at fragtfirmaet overholder sine normale leveringstider.

Returnering

Du har fuld returret indenfor 14 dage, hvis du fortryder dit køb. Det er dog en betingelse at varen ikke er beskadiget og at den transporteres forsvarligt retur til Galleri Rattenborg. Returneringsprisen står for din egen regning.

Der er 2 års reklamationsret på alle produkter.

Der er ikke returret på speciallavet bestillinger.

Ved returnering bedes du vedlægge oplysninger om dig samt kontonr. Til returnering af din betaling. Din betaling vil blive refunderet kort tid efter vareren er modtaget i uskadt tilstand.

Varen skal pakkes forsvarligt ind som da du modtog den. Galleri Rattenborg hæfter ikke for fejl eller skader under transporten retur.

Returnering skal foregå til følgende adresse:

Galleri Rattenborg
Søborg Hovedgade 151
2860 Søborg
Tlf 2330 2317
Email: heidirattenborg@gmail.com

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr efterkrav.