Heidi Rattenborg født 1970

 

KUNST ÅBNER FOR SAMTALE OG REFLEKSION

ET KUNSTVÆRK TILFØRER IKKE BARE PERSONLIGHED TIL HJEMMET….

 

kunst gør også omgivelserne mere spændende, giver dybde og sanselighed

Et smukt maleri eller en spændende skulptur er en særegen signatur i dit hjem, og jeg hjælper meget gerne med at finde det helt rigtige for dig. Kunst skal tale til ens sanser og hjerte. Du skal blive grebet….så du ikke helt kan slippe det i dine tanker – så har du fat i noget af det rigtige for dig.

Jeg brænder for det jeg laver,  tænker og drømmer i kunst. Fra jeg var helt ung vidste jeg, at jeg en dag ville komme til at arbejde med en form for kunst. At det så skulle være min egen kunst, er bare et ekstra plus. Jeg er autodidakt og har ingen forudsætninger, men har hele tiden gjort mig bedre ved LEARING BY DOING, hvilket er mit mantra.

Går du selv med en drøm om at blive udøvende kunstner, og få dine tanker og følelser ud gennem det kreative, så lad mig hjælpe dig. Jeg har nok lavet de fleste begynderfejl, og der er ingen grund til du også laver dem. Jeg deler gerne ud af min erfaring.

Jeg tilbyder selvfølgelig også kurser her i galleriet, det kan være både hold men også enetimer, så du helt kan fordybe dig i processerne sammen med mig. Og bare rolig, jeg guider dig gennem 🙂

OG som noget helt ny tilbyder jeg også ONLINE kursus, hvor jeg guider dig gennem 7 videoer om opbygning af maleri helt fra bunden. Du kan se mere om dette under menu – malekurser her på siden.

Min stil i malerierne er en rå stil med mange lag, struktur, laserens lag, kridt, spartel mm for at give en fantastisk dybde i værket. Jeg tager også meget gerne imod bestillinger. Kom forbi og tal med mig om dine ønsker.!

Vil du se næste kursus, eller tilmelde dig mit nyhedsbrev, så kan du finde det hele her på web-sitet. Du tilmelder dig nyhedsbrevet på forsiden af sitet.

Kurser finder du under menufanen.

Du kan også følge galleriet på instagram og facebook.

Hjertelig velkommen her!

 

 

 

Gratis video guide – lær at lave dit første lag

Forstå hvordan du bygger et maleri op step by step og lær her hvordan du laver en god start bund!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev med flere tips og tricks og modtag videoen i dag.

Tak for din tilmelding, du modtager snart velkomstmail med gratis video