På bloggen om fotokunst

af

jan 17, 2021

Det kan kunst også

INDRETNING MED FOTOKUNST

Jeg stiftede bekendtskab med fotokunst for et par år siden, og har siden da haft det på min to-do liste. Nu er tiden inde…..

OG jeg er endelig kommet i gang med 4 nye værker som jeg laver af fotos fra mine private arkiver. Motiverne er mine skønne 2 store piger og derfor meget personlige for mig. Corona tiden har gjort at det er tid til at tænke i nye baner, og nå at få lavet nogle af de ting jeg længe gerne har ville.

Fotokunsten går udpå at jeg overfører via en teknik mit foto til lærred og arbejder videre med det derfra. Det gør det rustikt, og råt. Der er lidt huller, revner og folder, og det er bestemt ikke perfekt men det er hele pointen. Jeg bestræber mig på, at lave noget råt og uperfekt og får derfor ikke bare printet et foto på lærred. Det perfekte printede lærred, er slet ikke det udtryk jeg gerne vil ha frem.

Og hvis du nu sidder og er nysgerrig på teknikken, så kan jeg oplyse dig, at jeg indenfor meget kort tid, vil være færdig med optagelserne til et nyt online kursus i netop denne teknik. Så hold øje med hjemmesiden.

STYLING MED FOTOKUNST

Hvordan kan du så bruge fotokunsten?

Du kan sagtens kombinere fotokunst i dit hjem med de ”almindelige” malerier og kunsttryk. Det er lidt ungdommeligt, og gir  en stemning af street art.

Jeg arbejder videre med de næste i serien…. De er gjort klar med motiver… mangler nu selve opbygningen med maling, kul, acryllic ink, serigrafi og lak.

BESTILLINGSOPGAVER MED DINE EGNE FOTOS

Malerier med dine helt egne motiver overført til lærred kan laves som en bestillingsopgave.

Det gør din kunst helt personlig.

Tag en snak med mig, hvis det skulle have din interesse.

Kærligst Heidi