På bloggen om malerier på bestilling

af

feb 16, 2021

Malerier på bestilling

Hvordan foregår det egentlig?

Når du laver bestilling af et maleri….

Måske har du ofte haft lyst til at lave en bestilling af et maleri der er helt efter dine ønsker, men været bange for at købe noget, du i sidste ende ikke bliver glad for.

Jeg vil derfor gerne vise dig, hvordan det foregår hvis du laver en bestilling af et maleri hos mig.

Det første er vores dialog omkring dine ønsker om størrelser, farver og motiv. Dialogen er vigtig, da jeg forsøger at pejle mig ind på dine ønsker.

Det er selvfølgelig vigtigt, at jeg har lidt kunstnerisk frihed, så jeg ikke bliver for låst i mit arbejde, og heldigvis er det også meget ofte at jeg får frie hænder på en opgave, og det er fantastisk.

Når jeg går igang

og har arbejdet med det en uges tid, og de første 3-4 lag er lagt, så sender jeg dig fotos, for at tage en midtvejs status. Synes du om farverne og kompositionen, så fortsætter jeg og/eller laver de smårettelser du måtte have.

Når jeg er nået så langt, at jeg synes det er færdigt, kan du komme ned og se maleriet live, og få mulighed for at godkende, eller lave et par smårettelser til.

Herefter gøres maleriet færdigt, lakeres, og får sat wire og ophæng på, så det er lige til at hænge op hos dig.

Prisen aftales forinden arbejdet igangsættes, og der betales normalt et mindre beløb ved opstart, og resten inden levering/afhentining af maleriet.

Du kan se lidt fra processen fra min sidste bestillings opgave som lige er blevet godkendt, og nu gøres klar til indramning.

Blog - kunst og corona
Blog - kunst og corona
Blog - kunst og corona
Det sidste billede herover, viser resultatet efter jeg lige har lakeret maleriet. Her kommer det først rigtigt til live. Farvespillet og detaljerne træder frem på smukkeste vis.

Ønsker du at få maleriet rammet ind, hjælper jeg også gerne med det. Jeg har et samarbejde med PL Glas i Vanløse, og jeg tager ikke noget for at hjælpe dig med at få det til indramning. Du betaler alene for at få selve rammen påsat.

Nu vil jeg gå igang med min næste bestillingsopgave, som er et maleri i dobbelt tykkelse lærred, i størrelsen 70×140 og denne gang har jeg også helt frie hænder.

Det er en skøn process😉

blog - kunst og corona