STORE MALERIER – er min favorit og de mest populære malerier hos mig.

De abstrakte store malerier er unikke malerier indenfor moderne kunst. De udgør et helt møbel i sig selv, og er fantastisk hvis man har pladsen.

Et værk i den størrelse på en smuk central plads i dit hjem vil helt sikkert være genstand for samtale og reflektion – maleriet skal sige dig noget, og være sådan at du ikke helt kan slippe det igen. 

Hvis du er interesseret i et af malerierne, er det muligt at låne med hjem helt uden forpligtigelser.  Har du spørgsmål , er du velkommen til at sende mig en e-mail med dine kontaktoplysninger – og så ringer eller skriver jeg tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Kør musen over billedet nedenunder for at se pris og størrelse. Du kan klikke på billedet for at se i fuld størrelse ( fra facebook )

Du kan se andre malerier, skulpturer mv. ved at gå i menuen Produkter i øverste linie.

Jeg laver også malerier på bestilling og lytter meget gerne til dine ønsker om mål og farver. Der skal dog være plads til min kunsterrisk frihed så jeg kan arbejde uden at være for låst af en opgave. Kom endelig forbi hvis du overvejer en bestilling, så vi kan få talt og forventningsafstemt.

Mine malerier er som regel kun anstrakt…jeg har dog enkelte gange lavet figurativt (du kan se min fortolkning af familie under malerier i glas og ramme) Værket hedder “TOGETHER” og det er blevet mit mest populære maleri i år (indtil videre ihverfald)

Er du selv kunstner eller ønsker at blive det, så kig på mine kurser under menulinien – events – malekurser.

Gratis video guide – lær at lave dit første lag

Forstå hvordan du bygger et maleri op step by step og lær her hvordan du laver en god start bund!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev med flere tips og tricks og modtag videoen i dag.

Tak for din tilmelding, du modtager snart velkomstmail med gratis video